See other templatesSee other templates

MULIĆEV REKORD 1929

Od 1929.godine pa do danas MULIĆEV REKORD NA UMJETNOM DRVOREZBARSTVU 1929 proizvodi najkvalitetniji stilski namještaj, koristeći najsavremenije metode obrade i zaštite drveta od najplemenitijih vrsta drveta, njegujući bosansku tradiciju i baštinu. Svaki primjerak namještaja radi se ručno i kao takav originalan je i neponovljiv.

Naš asortiman proizvoda  veoma je širok od malih rezbarenih kutija, stalaka, okvirova, tavli do vrhunskoh stilskog namještaja, sećija, kreveta, spavaćih soba, kompletnog uređenja najsavremenijih konferencijskih sala i rezidencija.

U poslovanju Mulićev rekord 1929 d.o.o. posebnu pažnju pridaje uređenju enterijera vjerskih objekata svih religijskih zajednica..

Desetine džamija u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Turskoj i šire u potpunosti je oblikovao MULIĆEV REKORD 1929, mihrabi, mimberi, ćursevi, levhe, vrata, prozori, listeri, ograde i dr.

U dugoj tradiciji naše firme između ostalog referenca vrijedna pomena je i dugogodišnja tradicija izrade stolica za potrebe Svetog oca pri oba pastoralna pohoda Bosni i Hercegovini, 1997.g. Sarajevo i 2003.g. u Banjaluka.

Najsavremeniji bosanski hoteli i svečane rezidencije uređeni su namještajem i proizvodima Mulićevog rekorda a naše proizvode možete pronaći na svim kontinentima.

U galerijama koje možete pogledati na ovoj stranici dašak je rukotvorina MULIĆEVA REKORDA, s tim da fotografija nikad ne može dočarat živi doživljaj.

 Za to Vas pozivamo da posjetiti naš Muzej drvorezbarstva, jedinstven i unikatan u Evropi sa eksponatima koji su još prije skoro 100 godina izrađeni u našoj radionici a svojom elegancijom, kvalitetom i postojanošću svjedoče o kvaliteti naših proizvoda.

MULIĆEV REKORD 1929

 MULIĆEV REKORD
Varda 60, 88400 Konjic
Bosna i Hercegovina 
 
Mob.+387 (0)61 959 107
Mob.+387 (0)62 090 155 
Mob.+387 (0)62 702 763 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Who's Online

We have 3 guests and no members online

STAY CONNECTED

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com