See other templatesSee other templates

MULIĆEV REKORD 1929

Od 1929.godine pa do danas MULIĆEV REKORD NA UMJETNOM DRVOREZBARSTVU 1929 proizvodi najkvalitetniji stilski namještaj, koristeći najsavremenije metode obrade i zaštite drveta od najplemenitijih vrsta drveta, njegujući bosansku tradiciju i baštinu. Svaki primjerak namještaja radi se ručno i kao takav originalan je i neponovljiv.

Naš asortiman proizvoda  veoma je širok od malih rezbarenih kutija, stalaka, okvirova, tavli do vrhunskoh stilskog namještaja, sećija, kreveta, spavaćih soba, kompletnog uređenja najsavremenijih konferencijskih sala i rezidencija.

U poslovanju Mulićev rekord 1929 d.o.o. posebnu pažnju pridaje uređenju enterijera vjerskih objekata svih religijskih zajednica..

Desetine džamija u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Turskoj i šire u potpunosti je oblikovao MULIĆEV REKORD 1929, mihrabi, mimberi, ćursevi, levhe, vrata, prozori, listeri, ograde i dr.

U dugoj tradiciji naše firme između ostalog referenca vrijedna pomena je i dugogodišnja tradicija izrade stolica za potrebe Svetog oca pri oba pastoralna pohoda Bosni i Hercegovini, 1997.g. Sarajevo i 2003.g. u Banjaluka.

Najsavremeniji bosanski hoteli i svečane rezidencije uređeni su namještajem i proizvodima Mulićevog rekorda a naše proizvode možete pronaći na svim kontinentima.

U galerijama koje možete pogledati na ovoj stranici dašak je rukotvorina MULIĆEVA REKORDA, s tim da fotografija nikad ne može dočarat živi doživljaj.

 Za to Vas pozivamo da posjetiti naš Muzej drvorezbarstva, jedinstven i unikatan u Evropi sa eksponatima koji su još prije skoro 100 godina izrađeni u našoj radionici a svojom elegancijom, kvalitetom i postojanošću svjedoče o kvaliteti naših proizvoda.

MULIĆEV REKORD 1929

 MULIĆEV REKORD
Varda 60, 88400 Konjic
Bosna i Hercegovina 
 
Mob.+387 (0)61 959 107
Mob.+387 (0)62 090 155 
Mob.+387 (0)62 702 763 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Who's Online

We have one guest and no members online

STAY CONNECTED

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com